Kuhinja 15 Kuhinja 15 Hozić Emir

Ovu kuhinju krasi moderan i funkcionalan dizajn. Pomnim odabirom materijala postigli smo sklad sa prostorom, kojim smo obogatili ukupan ambijent.

Svaki dio ove kuhinje potpuno je iskoristen i pruza zadovoljstvo u svakom trenutku.Osim svoje estetske dojmljivosti, iskoristivost smo doveli do savrsenstva. U dijelove kuhinje smo ubacili detalje od Lancalot hrasta. Radna povrsina kuhinje je od novog materijala (campact ploce) debljine 13mm u boji lancalot hrasta. Naravno ugradili smo podpultni sudoper FRANKE sa kvalitetnom armaturom, te indukcijsku kuhalnu plocu renomiranog proizvodjaca bijele tehnike MIELE.
U elemente kuhinje smo ugradili samostojeci frizider sirine 90 cm, da nenarusava sklad forme i linija kuhinje.Kod smjestaja ugradne pecnice vodili smo racuna o potrebama i zeljama narucitelja, ali i o estetskom dojmu. Iznad ceran ploce ugradili smo napu marke FABER i u potpunosti iskoristili usisnu snagu za uklanjanje pare i mirisa.
Kako bi rad u kuhinji bio ugodan, ugradjena je LED rasvjeta u dno visecih elemenata i polica. Tako da osvjetljuju cijelu radnu povrsinu, sto ovoj kuhinji daje poseban sarm za druzenje i uzivanje.

More in this category: « Kuhinja 14 Kuhinja 16 »